Novi Sad
08.08.2023.
17:00 > 16:44
Zavod za zaštitu spomenika kulture raspisao je tender za obnovu fasade i krova dela Komande grada u Dunavskoj 33.
  • bora

    09.08.2023 12:36
    @pera
    Eno Matijevic je u centru napravio bezbedan objekat a
    tek sto je lep, pravi hotel.Uporedi tu novu zgradu ili
    Lupus u Dunavskoj sa ovom zgradom.Nemojte vise da
    ulepsavate Novi Sad.
  • Гоги

    09.08.2023 08:20
    Гоги
    Заиста бесмислено! Војска у Центру тога само још у С.Кореји има! Отворите Хотел,Ресторан...већ када,трошите наше паре и упослите,Омладину! Да када би Србија и НС имали Економију...нису бре за 11 година,ништа отворили већ све,распродали својим,"инвеститорима"!
  • Smatrač

    09.08.2023 03:28
    Po
    Najlepše je kad vojska ima u miru dobre uslove za rad.
    Komandna zgrada mora biti u centru.
    Ovi miroljubivi komentatori će videti o čemu pričam tek kad počne da gruva.
    Koliko je opasno izmeštanje rečne mornarice - poslednjeg vojnog objekta u situaciji napada na grad sa severa; videćete kad dođu "Zi Džrmans". Do tada će svi "miroljubivi" da nam ruše grad, a da pri tom ne naprave novi plan odbrane.
    Srušen je Almaški kraj, Podbara, Salajka, srušen Telep, Detelinara, srušeno pola grada. Za to vreme od GSPa do Futoga tačno nula polja kupusa. Sve asfaltirano, zašljunčeno i zagrađeno. Gore smo prošli od laičkog planiranja i "izgradnje", nego od bilo kakvog rata.
    Nek je obnove. Dobro je to za sve nas.
  • /

    08.08.2023 22:44
    /
    u evropskm zemljama da sruse centar grada?
    taj prijatelj ti je iz belorusije.

    nadji slike da uporedis prag 80ih i danas
  • Rab Božiji

    08.08.2023 21:22
    I mi bismo voleli da dobijemo novi,savremeni objekat za rad,sa klima uređajima,i sa novim prozorima i stolarijom kroz koje ne duva vetar, sa novim toaletima,novim nameštajem itd.,ali ko pita zaposlene šta žele.Naravno da bi bilo mnogo bolje i lepše da ova zgrada ponovo bude hotel ili otmeni restoran,ali...."ćuti i radi i budi sretan ako dočekaš penziju,ne talamudaj puno",eto tako nam je u toj zgradi.
  • Alo

    08.08.2023 19:55
    Prošla vremena
    Totalno je van pameti da vojska i dalje koristi ovaj objekat u centru grada. To n nema nigde sem u Srbiji i možda još nekim zaostalim zemljama. Nadam se da će se i oni dozvati pameti i hitno se iseliti i prepustiti objekat građanima Novog Sada,
  • Ja

    08.08.2023 19:52
    Ja
    Mislio bice Hotel ono opet Vojska! Neiskoriscen prostor na predivnoj lokaciji…neko namerno uništava ovaj grad!!!
  • Brunova mama

    08.08.2023 18:10
    Bilo bi lepo, ali i dobro i korisno za građane da grad obnovi i zgradu nekadašnje školske poliklinike u Nejgoševoj ulici, decenijama propada a mogla bi se obnoviti i ponovo biti ambulanta, pogotovo što u centru grada jedna takva zdravstvena ustanova nedostaje. Ili da se namena zgrade promeni, ali da bude zaista za nešto što je građanima potrebno. Umesto što se Njegoševa ulica ruši i u njoj niču nekakve višespratnice sumnjive estetike i kvaliteta gradnje.
  • A

    08.08.2023 17:58
    A
    A čije to novce,Zavod troši?! Pitam jer i meni je potrebna cjelokupna,spoljasna rekonstrukcija,kuće koja je pod zaštitom! Ako mi već,nedaju da je srušim i napravim,Zgradu kako Bog zapoveda! Ocu i ja iz Gradske kase da se ovajdim,vec kada placam Porez i razne Namete!
  • Десетар Ђока

    08.08.2023 17:55
    Ми на спрату горе Нато у приземљу доле као у генералштабу ,још русе да пустимо у подрум због брендираног винског подрума са витезовима од винограда
  • Pera

    08.08.2023 17:51
    Pera
    Iskreno nevidim razlog za toliko,trosenje para na ovu Zgradu? Treba je vratiti u prvobitno stanje,Hotel jer ima ogroman,prostor kako spola tako i iznutra! Vojska u Centru...ovo je Kapitalizam Gospodo!!! Ceo taj kraj,kraj oko Dunavskog Parka treba,srusiti i napraviti,nove i bezbedne objekte jer tako bi Novi Sad,dobio svoj Menheten u malom! Ovo sto sada,imamo i vidimo je ravno,Katastrofi od zapustenosti starosti vlage itd.sto odbija Gradjane i Turiste od Centra! Neda no mi je bio,prijatelj iz Inostranstva i bio je zaista,razocaran kada je video u kako,losem stanju se nalazi,Centar ovog grada! U Evropskim zemljama je to sasvi,drugacije reseno ali ovde...dok se neurusi,nejce nista biti!!! Hvala
  • Preuzimac

    08.08.2023 17:46
    Preuzimljivi
    A sta to tacno znaci preuzela? U kom svojstvu je ta transakcija izvrsena?
  • Gula

    08.08.2023 17:38
    Gula
    Besmisleno bacanje para svih poreskih obveznika NS u stari i memljivih Objekat koji ničemu nesluzi!!! Grad bi trebao rekonstruisati u Hotel i zaposliti ljude u isti jer je to jedno od najljepših mesta u NS za život i poslovanje!!! Ako nema para ili nejce neka to proda i deo novca podeli Gradjanima jer i ovako je to prisilno konfiksovano od Vlasnika koliko je starijim Gradjanima poznato! U svakom slučaju sve će biti kepse i korisnije nego da ostane ovako!!! U ostalom cela Dunavska i taj deo Mora da se rekonstruira i promeni ovaj besmisleno zakon o zaštiti jer tu napretka nema već samo unazadjenje i propast kao sto i vidimo iz svega!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna